Uwaga Dnia 30.09 (sobota) lokal objęty jest całkowitą rezerwacją.
Serdecznie zapraszamy w pozostałe dni!
GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI PN-CZW: 12.00 - 21.00
PT: 12.00 - 22.00
SOB: 11.00 - 22.00
ND: 11.00 - 21.00

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy

Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.8
Zosia Strazek

Zosia Strazek

17 września 2017

Wspaniala obsluga i pyszne jedzenie podane w bardzo wyjatkowy sposob. Bylam tam na rodzinnej kolacji i wszycy byli bardzo zadowoleni. Polecam w 100% napewno wroce tam jak tylko bede w Pszczynie.

Darek Strazek

Darek Strazek

17 września 2017
Magdalena Zawada

Magdalena Zawada

17 września 2017
Barbara Sowa

Barbara Sowa

14 września 2017

Byliśmy tam , było miło , smacznie i obsługa na wysokim poziomie .Mięso nam nie smakowało , bo to była dziczyzna , a to trzeba być smakoszem . Ale chcieliśmy spróbować nie nasze smaki Poza tym wszystko ok Na pewno jeszcze wrócimy

Ilona Prus

Ilona Prus

3 września 2017

Pyszne jedzonko, miła obsługa � polecam! �

Mateusz Stuchlik

Mateusz Stuchlik

28 sierpnia 2017

Super miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko �

Agnieszka Kulpa

Agnieszka Kulpa

28 sierpnia 2017
Rafał Kulpa

Rafał Kulpa

28 sierpnia 2017
Renata Zontek

Renata Zontek

28 sierpnia 2017

Do Warowni trafilismy spontanicznie,mozna powiedziec - zrzadzeniem losu 27.08.trafilismy na Sabat Czarownic.Wnuk srednio zainteresowany magia,aczkolwiek wszystko z uwaga ogladnal.Po zaopatrzeniu w konieczne,rycerskie akcesoria pognal na zdobywanie czy obleganie wspanialego placu zabaw. Wszyscy Panstwo z Warowni bardzo mili i uczynni.Dyby - strzal w 10�jedyny moment oddechu i spoczynku.Jadla i trunkow niestety nie kosztowalismy (brak czasu na zbedne zajecia).Wybieramy sie w przyszly weekend - rycerstwo dopingowac w szrankach� Miejsce super,wnuk juz odlicza czas do nastepnej wizyty.Goraco polecam.

Lilianna Wójcicki

Lilianna Wójcicki

28 sierpnia 2017

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym miejscem. Dnia 25 sierpnia pojechałyśmy z córkami na Sabat Czarownic. Już od wejścia witał nas przesympatyczny Pan informujący nas o wszystkich atrakcjach oraz miejscach, w których się znajdują. Arcyczarownica, wiedźmy, magowie, strażnik lasu, cała ekipa rewelacyjnie odgrywała swoje role i nie robiła tego z przymusu tylko z czystej przyjemności ( przynajmniej takie wrażenie sprawiali ). Bardzo fajnie wymyślona animacja dla dzieci i zadania. Trzeba było trochę pokombinować, żeby zdobyć tytuł Czarownicy. :)) Co do restauracji to zamawialiśmy różne dania i wszystkie były bardzo ciekawie podane i przede wszystkim smaczne ! :)) Na pewno będziemy Waszymi częstymi gośćmi ! Polecam !

Marcysia Ing

Marcysia Ing

28 sierpnia 2017

Cudowne miejsce do spędzenia czasu z dziećmi,byłyśmy na Sabacie Czarownic,moje dziewczynki były zachwycone�zdobyły prawo jazdy na miotłe,przygotowały eliksir,świetnie się bawiły,zjadłysmy pyszny obiad i zrelaksowałyśmy się na słońcu.Gorąco polecam to miejsce �

Beata Beata

Beata Beata

27 sierpnia 2017
Katarzyna Wawoczny

Katarzyna Wawoczny

27 sierpnia 2017

Obejście piękne..... Ale szkoda ze zlot czarownic zorganizowali w dniu jakiegoś wesela nie było można wejść z dziećmi do środka do zamku

Domi Nika

Domi Nika

27 sierpnia 2017
Jakub Jucha

Jakub Jucha

27 sierpnia 2017
Kate Kaśka

Kate Kaśka

27 sierpnia 2017

Sabat czarownic zrobiony w czyjeś wesele, zero miejsca do siedzenia . Na dworze malo miejsc, gdzies na 2, 3 rodziny plus 3 male kadłubki . Nie zawsze obslugują na zewnatrz. Dzieci mają co robic ale jedzienie nie za dobre.

Patryk Nawrocki

Patryk Nawrocki

22 sierpnia 2017
Bartłomiej Fiedor

Bartłomiej Fiedor

21 sierpnia 2017

Wspaniałe miejsce zachwyca wyglądem a co najważniejsze smakiem, wspaniała obsługa, niebiańskie jedzenie, podanie jedzenia mistrzowskie, piękny wystrój, animacje dla dzieci jak i dla dorosłych świetne. Napewno zawitam kolejny raz ���

Tomasz Fiedor

Tomasz Fiedor

20 sierpnia 2017

Klimat miejsca zachwyca, smak, sposób podania, poziom obsługi, klimat - mistrzostwo świata 6/5. Plus wejścia rycerzy, tańce itp dodają klimatu. Animacje dla dzieci to też strzał w 10. Na pewno wrócimy

Marcin Fiedor

Marcin Fiedor

20 sierpnia 2017

Polecam.� Bardzo pyszne jedzenie. I bardzo mila obsługa �� a nie wspominają o atmosferze ������

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również