GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI PN-PT: 12.00 - 21.00
SOB-ND: 11.00 - 21.00

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy

Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.3
Halina Boroń

Halina Boroń

10 lipca 2018

Warownia ma niesamowity klimat. Bardzo mi się tam podobało. Jedzenie dobre, bardzo fajnie podawane. Polecam. Zachęcam do wizyty.

Karolina Grzywaczewska

Karolina Grzywaczewska

6 lipca 2018
Ochmański Adam

Ochmański Adam

2 lipca 2018

Świetna stylizacja i bardzo konsekwentna. Jedzenie bardzo dobre, porcje spore. Polecam!

Robert Bas

Robert Bas

1 lipca 2018

Jedliśmy w warowni szósty raz. wszystkie poprzednie obiady były bardzo dobre ale dzisiaj restauracja warownia sięgnęła dna - wyjątkowo ochydne jedzenie. w trójkę mamy problemy żołądkowe po zjedzeniu obiadu w warowni. Zdecydowanie Odradzam

Anna Kuboszek

Anna Kuboszek

26 czerwca 2018

Super dla dzieci plac zabawi

Andrzej Krischker

Andrzej Krischker

23 czerwca 2018

Wracając z Babiej Góry wpadłem z znajomymi na jedzonko. Warownia ma niesamowity wystrój sali, pracowników i toalet. Na suficie dziwna wariacja run, bo ni to słowiański ni to celtytckie, żyrandole na wzór średniowiecznych, krzesła jak i ławy niczym żywcem wyjęte z średniowiecznej karczmy. Jedząc pysznego comber'a z Daniela Panie animatorki(?) zabawiały gości tańcem i krótkim przedstawieniem. Jestem pod wielkim wrażeniem zarówno miejsca jak i panującej tam atmosfery. Jeśli będę przejazdem na pewno wpadnę znów! Serdecznie polecam!

Joanna Lewandowska

Joanna Lewandowska

19 czerwca 2018

Bardzo atrakcyjne miejsce, także dla dzieci. Jedzenie smaczne. Jedliśmy pasztet z daniela (wyśmienity!), rosół z kołdunami, grzybową, comber z daniela (odrobinkę suchy) i schab z dzika. Porcje naprawdę duże, nie byliśmy w stanie zjeść wszystkiego. Pani kelnerka bardzo kompetentna, miła i uśmiechnięta. Mały minusik za ciepłe czerwone wino, ale to można wybaczyć, bo choć ciepłe, to w smaku było pyszne. Na pewno wrócimy. Polecam gorąco :)

Agnieszka Reus

Agnieszka Reus

18 czerwca 2018

Byliśmy wczoraj z rodziną, jedzenie smaczne, wystrój super! Aczkowiek nie rozumiem dlaczego do godziny 18 nie można zamówić placków z sosem grzybowym, a placki po myśliwsku owszem � ogromnym minusem jest natomiast stan damskiej toalety, smród, brud. Nie dało się skorzystać. Generalnie polecam, ale bez korzystania toalety �

Rafał Fojtas

Rafał Fojtas

14 czerwca 2018
Magdalena Holeksa

Magdalena Holeksa

10 czerwca 2018

Bardzo smaczne jedzenie, fajne miejsce dla dzieci i dla dorosłych. Polecam

Ewa Strzelec

Ewa Strzelec

6 czerwca 2018
Anna Kabzińska

Anna Kabzińska

3 czerwca 2018

Super miejsce. Gorąco polecam!

Wioletta Gładysz

Wioletta Gładysz

20 maja 2018

Wspaniałe, stylowe przyjęcie komunijne. Wszystko dopracowane, obsługa pełna profesja, dania nieprzeciętne, podane wykwintnie z zachowaniem detali smakowych i wizualnych, świeże smaczne. Dzieci wniebowzięte, warsztaty, atrakcje placu zabaw i inne niespodzianki. Dziękuję całej ekipie przygotowującej dla nas tak wspaniałe i niezapomniane przyjęcie:)

виталий украинец

виталий украинец

19 maja 2018
Marcelina Myszor

Marcelina Myszor

4 maja 2018

Dziękujemy za świetnie zorganizowane przyjęcie urodzinowe synka :) przede wszystkim duży plus za pyszne jedzenie, pięknie podane oraz w sporej ilości. Polecamy każdemu kto jeszcze się waha :)

Olga Kozik

Olga Kozik

4 maja 2018
Katarzyna Czarnecka

Katarzyna Czarnecka

3 maja 2018

Organizacyjna klapa. Duże rozczarowanie. Szkoda jechać ...

Anna Dendys

Anna Dendys

1 maja 2018

Lokal wizualnie śliczny, atrakcje dla dzieci ful. Niestety brak obslugi! Goscie dopisali jak przystalo na majowke a na sali brak kelnerow. Dwoch ze starej gwardi robi co moze. Nowi sie motaja. 30min czekalismy az ktos podejdzie po zamowinie. Teraz kolejne 40min czekamy na obiad....dzieciaki glodne! Jedzenie smaczne niestety nie mielismy czym zjec bo nikt nam nie podal sztuccow. W koncu zabralismy sobie sami. A jak poprosilam o serwetki to kelnerka kazal mi sobie zabrac samej.

Justyna Starska Płócienniczak

Justyna Starska Płócienniczak

29 kwietnia 2018
Mateusz Stęchły

Mateusz Stęchły

29 kwietnia 2018

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również