GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI

WT-CZW: 12:00 - 20:00
PT: 12:00 - 21:00
SB: 11:00 - 21:00
ND: 11:00 - 20:00
PON: nieczynne

Godziny otwarcia w majówkę:

Rycerska Majówka I (01.05.): 11:00 - 20:00
Rycerska Majówka II (03.05.): 11:00 - 21:00

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy

Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.4
Polecam!
Justyna Śledź

Justyna Śledź

10 kwietnia 2019

Niesamowite miejsce, pyszne jedzenie. POLECAM ;)

Polecam!
Małgorzata Brzezinka

Małgorzata Brzezinka

5 kwietnia 2019

Przecudowne miejsce, wyjątkowa atmosfera, cudowna obsługa ❤️ wrócę i to nie raz 👌

Polecam!
Monika Sroga

Monika Sroga

31 marca 2019

ciekawe miejsce, super klimat. znakomity plac zabaw.. jedzenie ok...

Polecam!
Jus Moj

Jus Moj

11 marca 2019

Jedzenie pyszne, miejsce cudowne, klimatyczne. Obsługa bardzo miła. Polecam :)

Polecam!
Patrycja Kozak

Patrycja Kozak

17 lutego 2019

Smaczne jedzenie , super wystroj , świetny plac zabaw dla dzieci napewno jeszcze wrocimy :) Tylko szkoda ze przysmaki Jana dopiero od 18 :(

Polecam!
Grzegorz Nidecki

Grzegorz Nidecki

14 lutego 2019

Dziękuję za profesjonalna obsługe i przemiła atmosferę. stworzona przez całą ekipę. a kuchnia zasłużyła na wielki szacunek -konkretny kunszt i coś cudownego!!!!. brawo dla Was wszystkich!!! juz nie mogę. się doczekać. aż tam wrócę. pozdrawiam cały zespół i Szefostwo. mniam mniam;-) acha przepis na te przepyszne polędwiczki z sarniny proszę?!;-)

Polecam!
Maciej Kasperczak

Maciej Kasperczak

14 lutego 2019

w pierwszej dziesiątce najlepszych restauracji w Pl. . Trzeba odwiedzić :-). Mało która knajpka ma taki rozmach jak Warownia.

Polecam!
Monika Zawadka

Monika Zawadka

10 lutego 2019

ciekawe animacje dla dzieci,pyszne jedzenie,mila atmosfera

Polecam!
Daria Zarosińska

Daria Zarosińska

26 stycznia 2019

Super obsługa, jedzenie pyszne A wystroj jak ze Średniowiecza😊

Dagmara Liberska

Dagmara Liberska

22 stycznia 2019

Pierwsze wrażenie na plus ale niestety do podania na stół talerzy temat się kończy. Zamówiona Lasagne ze Szpinakiem w tej restauracji tylko brzmi dobrze, bo nawet nie wygląda. Górna warstwa makaronu całkowicie spalona, a dolna niczym kamień- nie dało się przekroić. Z przykrością nie polecam, nie wrócimy tam na pewno.

Polecam!
Aleksandra Arendarska

Aleksandra Arendarska

8 stycznia 2019

Bardzo smaczne jedzenie, ciekawie urządzona resturacja:) byliśmy 1 raz, ale wrócimy na pewno.

Polecam!
Ania Kubecka

Ania Kubecka

8 stycznia 2019

Cudowne miejsce! Byłam pierwszy raz, ale tak mnie urzekło, że z pewnością tu wrócę z całą rodziną;) Dziękuję wspaniałym kelnerom i damie dworu za umilenie nam czasu podczas kolacji;)

Polecam!
Katarzyna Stegenda

Katarzyna Stegenda

8 stycznia 2019

Polecam serdecznie, kolacja dla manager i dyrektor Oriflame była obsłużona doskonale!!!! Jedzenie super! Atmosfera super! Klimat Soper!

Polecam!
Piecuch Bogdan

Piecuch Bogdan

5 stycznia 2019

😊😍😉😃🤣😛😚🤗🤩👍🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤞🤞✌🤛👐👐👐👐

Polecam!
Renata Kanik

Renata Kanik

1 stycznia 2019

Piekne miejsce,piekna oprawa,przemiła obsługa ,dobre jedzonko i suuuper klimat !😊

Polecam!
Grażyna Błachut-Jaworek

Grażyna Błachut-Jaworek

1 stycznia 2019

Zaprosiłem nawet gości z Krakowa;jest super;jesteśmy stałymi bywalcami

Polecam!
Paweł Cekała

Paweł Cekała

1 grudnia 2018

Fajny klimat, dobre jedzenie oraz ciekawe atrakcje.

Sylwia Kobielska

Sylwia Kobielska

30 listopada 2018

niestety, porażka z daniami, wszystko fatalne, gulasz myśliwego czy jak tam zwał w rosole z wody, do rolady i klusek sos z paczki a sandacz, dramat... i warzywa z zamrażarki, w smaku jak żelki... (żelki lepsze)

Polecam!
Iwona Wieczorek

Iwona Wieczorek

18 listopada 2018

Pyszne jedzenie.polecam

Polecam!
Adam Beitz

Adam Beitz

12 listopada 2018

Super ,wrócę napewno na STEKA😉💪

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również