GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI

WT-CZW: 12:00 - 20:00
PT: 12:00 - 21:00
SB: 11:00 - 21:00
ND: 11:00 - 20:00
PON: nieczynne

Godziny otwarcia w dniach świątecznych:

  • 1 listopada: 12:00 - 18:00
  • 11 listopada: 11:00 - 20:00
  • 12 listopada: 11:00 - 20:00
  • 24 grudnia: nieczynne
  • 25 grudnia: nieczynne
  • 26 grudnia: 12:00 - 18:00
  • 31 grudnia: nieczynne (wieczorem Sylwester)
  • 1 stycznia: nieczynne

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy

Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.4
Polecam!
Adam Beitz

Adam Beitz

12 listopada 2018

Super ,wrócę napewno na STEKA😉💪

Polecam!
Izabela Geppert

Izabela Geppert

11 listopada 2018

Pyszne jedzenie, rewelacyjna średniowieczna atmosfera 😊

Polecam!
Jurga Aneta

Jurga Aneta

29 października 2018

Jedzenie jest genialne . Do tego podane w dosyć niekonwencjonalny sposób co wyróżnia tą restaurację od wszystkich innych. Fantastyczna obsługa i klimatyczne miejsce sprawiły, że wrócę na pewno . Pozdrawiam �

Polecam!
Justyna Wasilewska

Justyna Wasilewska

21 października 2018

Pyszne jedzenie, duże porcje, miła obsługa. Jesteśmy od czasu do czasu i nigdy się nie zawiedliśmy. Polecam.

Polecam!
Ilona Kłos

Ilona Kłos

14 października 2018

Nastroj, klimat stworzony przez Warownię jsst niepowtarzalny intrygujacy. Bawiłam się wysmienicie. Dziękuję

Polecam!
Gosia Rogala

Gosia Rogala

8 października 2018

Piękne miejsce,pyszne jedzenie, dla dzieci super atrakcje .Polecam gorąco .

Polecam!
Jacek Wrabel

Jacek Wrabel

2 października 2018

super podane, super atmosfera....rycersko ;)

Polecam!
Renata Wdowicz

Renata Wdowicz

1 października 2018

Bajecznie :)

Polecam!
Mateusz Czapliński

Mateusz Czapliński

19 września 2018

Kapitalne miejsce! Super atmosfera, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa! Polecam!

Polecam!
Maria Hildebrandt

Maria Hildebrandt

20 sierpnia 2018

Miła obsługa, dobra kuchnia i zabawianie gości np. starodawnymi tańcami!

Natalia Marczak

Natalia Marczak

20 sierpnia 2018

Miejsce cudowne i na tym niestety koniec. Od jakiegoś czasu non stop spada jakość podawanych potraw. Bywamy często i niestety zrezygnujemy bo są w okolicy restauracje o niezmiennym poziomie serwowanych potraw A u was zależy na kogo się trafi. Szczytem było dac nam ziemniaki zimne widać,że długo leżały A dziecku zimne frytki. Szkoda bo miejsce piękne i z potencjałem. Zresztą widać to po ilości gości. Wcześniej jak jeździliśmy to zawsze rezerwacja musiała być bo ciężko o miejsca ostatnio non stop prawie puste salę. Liczę na poprawę jakości potraw i chętnie będę tam wracać.

Polecam!
Marek Chrapkiewicz

Marek Chrapkiewicz

20 sierpnia 2018

Smaczne jedzenie, świetna obsługa i dużo atrakcji dla dzieci.

Polecam!
Beata Śniegoń

Beata Śniegoń

20 sierpnia 2018

Dania- super- obsłyga na 100%-super -przemiła atmosfera

Polecam!
Emilia Rogaczewska

Emilia Rogaczewska

16 sierpnia 2018

Dużo atrakcji dla dzieci.Jedzenie smaczne i świeże.Bardzo miła obsługa.Polecam

Polecam!
Katarzyna Katarzyna

Katarzyna Katarzyna

16 sierpnia 2018

Super miejsce polecam napewno tam wroce

Aleksandra Caputa

Aleksandra Caputa

15 sierpnia 2018

Pierwsza wizyta i niestety duży zawód. Złożenie zamówienia udało się po ponad 20 minutach (chociaż za barem momentami stały 3 osoby), o zupie zapomniano, podpłomyk z sałatki wyparował (skończyło się ciasto o czym poinformowano nas dopiero kiedy zgłosiłam jego brak na talerzu), do damskiej toalety powinny być gratis maski przeciwgazowe żeby jakoś wytrzymać. Obsługa miła ale chyba bardzo im się już nie chciało i było to czuć. Deser sobie darowaliśmy. Rozumiem, że to szczyt sezonu i przemiał ludzi jest duży ale tak to jest w gastro, może trzeba poszukać innego zajęcia...

Polecam!
Bartek Kurek

Bartek Kurek

29 lipca 2018

Fajne miejsce dobre jedzenie

Polecam!
Patrick De Valkenaere

Patrick De Valkenaere

27 lipca 2018

Tof restaurant in een leuk thema sfeer. Vriendelijke bediening.

Barbara Żych

Barbara Żych

26 lipca 2018

Kotlet z dzika smerdzial spalenizna i był mega twardy. Chcieliśmy na balkonie zjeść to powiedzieli że zamkniete. ...a my mieliśmy ochote na tarasie zjeść .wystrój ok

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również