GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI

NIECZYNNE DO ODWOŁANIA

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy
Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.4
Polecam!

13 października 2020

Gorąco Polecam ,warto jest tam jechać z wizytą😊😊😊

Polecam!

7 września 2020

Magiczne miejsce, pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, cudowna obsługa i organizacja 😍wszystko na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam Warownie, a personelowi pieknie dziękuję😍

Polecam!

6 września 2020

Super atmosfera.Jedzenie przepyszne. Gorąco polecam 😃

Polecam!

1 września 2020

Obiekt zewnątrz jak i wewnątrz zachwyca. Przemiła obsługa oraz pyszne menu. POLECAM.

Polecam!

30 sierpnia 2020

https://www.google.com/search?q=n&oq=n&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i58&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Polecam!

16 sierpnia 2020

pyszne jedzenie , miła obsługa i bardzo ładne miejsce .

Polecam!

8 sierpnia 2020

Mimo panujących obostrzen atmosfera cudowna! jedzenie bardzo ładnie podane i smaczne. obsługa bardzo miła. warto wziąść dzieci powrocimy jeszcze raz🤗

Polecam!

31 lipca 2020

Jedzenie ok , restauracja bardzo klimatyczna , fajnie urządzona ale strefa dla dzieci - totalny syf , pełno pajęczyn i nie tylko - tragedia

Polecam!

26 lipca 2020

super jedzenie, przemiła obsługa, ekstra wystroj

Polecam!

23 lipca 2020

Miła obsługa i atmosfera, pyszne jedzenie. Warto zabrać też dzieci. Polecam

Polecam!

11 lipca 2020

Miejsce godne polecenia - dobre jedzenie i świetna atmosfera. Klimat średniowiecza wszechobecny. Polecam serdecznie.

Polecam!

28 czerwca 2020

bardzo smacznie , polecam w 100 %

Polecam!

1 marca 2020

Polecam

Polecam!

29 lipca 2018

Fajne miejsce dobre jedzenie

Polecam!

27 lipca 2018

Tof restaurant in een leuk thema sfeer. Vriendelijke bediening.

26 lipca 2018

Kotlet z dzika smerdzial spalenizna i był mega twardy. Chcieliśmy na balkonie zjeść to powiedzieli że zamkniete. ...a my mieliśmy ochote na tarasie zjeść .wystrój ok

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również