GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI

WT-CZW: 12:00 - 20:00
PT: 12:00 - 21:00
SB: 11:00 - 21:00
ND: 11:00 - 20:00
PON: nieczynne

Godziny otwarcia w okresie świąteczno-noworocznym:

  • Wigilia (24.12.2019) - nieczynne
  • I Dzień Świąt (25.12.2019) - nieczynne
  • II Dzień Świąt (26.12.2019) - otwarte w godz. 12:00-18:00
  • 30.12.2019 (poniedziałek) - wyjątkowo czynne w godz. 12:00-20:00
  • Sylwester (31.12.2019) - nieczynne (zamek dostępny tylko dla uczestników balu)
  • Nowy Rok (01.01.2020) - nieczynne
  • Trzech Króli (06.01.2020) - wyjątkowo czynne w godz. 11.00-20.00
Warownia
Pszczyńskich Rycerzy
Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.4
Polecam!
Dariusz Sohajko

Dariusz Sohajko

3 grudnia 2019

Super miejsce, wspaniałe jedzenie, polecam 👍

Polecam!
Weronika Jadwiga Kozioł

Weronika Jadwiga Kozioł

1 grudnia 2019

Inny Świat! Zawsze warto zobaczyć coś niecodziennego. Polecam

Polecam!
Tomasz Drzyzga

Tomasz Drzyzga

1 grudnia 2019

Dobra zupa,dobre drugie danie,tylko kluski zimne😞

Polecam!
Iwona Matuszczyk

Iwona Matuszczyk

10 listopada 2019

Cudowne miejsce z klimatem😃Jedzenie pychotka. Pozdrawiam

Polecam!
Ryszard Slotwinski

Ryszard Slotwinski

27 października 2019

bardzo dobre jedzenie, obsługa jeszcze podobnie

Polecam!
Wiola Wiola

Wiola Wiola

19 października 2019

Bardzo podoba mi się wystrój,miła obsługa🙂Byłam tam na imprezie 12.10., było fantastycznie.Na pewno jeszcze odwiedzę to miejsce🙂

Polecam!
Wiesław Żelazny

Wiesław Żelazny

13 października 2019

Miła obsługa, smaczne jedzenie

Polecam!
Agnieszka Skutnik

Agnieszka Skutnik

15 września 2019

Piękne miejsce, miła atmosfera i obsługa. Dobre jedzenie!!

Polecam!
Joanna Borodulin

Joanna Borodulin

13 września 2019

Świetne, klimatyczne miejsce, super zorganizowana impreza :)

Polecam!
Beata Cybulin

Beata Cybulin

30 sierpnia 2019

Super atrakcje i można miło spędzić czas 😊 Na pewno zawitamy jeszcze nie jeden raz na pyszne jedzenie 😋

Polecam!
Magda Bzdzikot

Magda Bzdzikot

20 sierpnia 2019

polecam i małym i dużym!:)

Polecam!
Krzysztof Kursa BosQi

Krzysztof Kursa BosQi

18 sierpnia 2019

Cudowna atmosfera, wspaniały klimat, dobre jedzenie, jak ktoś lubi klimaty średniowiecza to tu znajdzie wszystko

Anna-Maria Jedut

Anna-Maria Jedut

18 sierpnia 2019

kelner byl bardzo niemily dlatego ze przystawilismy krzesło z sąsiedniego stolika, rzucał kartami. bylismy w 6 osob opuscilismy lokal...nie polecam.

Polecam!
Dorota Ch

Dorota Ch

18 sierpnia 2019

Byłam tam wczoraj ,jestem zachwycona wystrojem ,klimatem jaki tam panuje ,doskonałym jedzeniem, miłą i szybką obsługą polecam

Polecam!
Ewa Wolańska

Ewa Wolańska

13 sierpnia 2019

10 sierpnia 2019 w Warowni odbyło się nasze wesele. Jesteśmy przeszczęśliwi, że wybraliśmy ten lokal. Czuliśmy się bardzo wyjątkowo. Lokal i obejscje bajeczne. Jedzenie przepyszne a obsługa i animatorzy wspaniali i pomocni do samego końca! Jeśli będę miała coś znów organizować to tylko tu. Właścicielki pomocne od samego początku. Dziękujemy za Wasze pomysły i wsparcie. Polecamy z całego serca wszystkim.

Polecam!
Dariusz Malcharek

Dariusz Malcharek

10 sierpnia 2019

Oryginalny wystrój, dobre jedzenie, atrakcje dla dzieci. Polecam

Polecam!
Jolanta Recka - Brzezińska

Jolanta Recka - Brzezińska

8 sierpnia 2019

Bardzo oryginalna restauracja, bardzo smaczne jedzenie!

Marzena Ryguła

Marzena Ryguła

4 sierpnia 2019

Niestety. Jestem rozczarowana dzisiejszą wizyta w Warowni. W trakcie spożywania posiłku został mi zabrany talerz dosłownie z pod nosa... Nie zdążyłam nawet zareagować. Kelnerka nawet nie przeprosiła.... Sytuacja dość niekomfortowa.

Polecam!
Magda Siedlecka

Magda Siedlecka

27 lipca 2019

Super miejsce,smaczne jedzenie.polecam 👍👍👍

Polecam!
Stanisław Klimowicz

Stanisław Klimowicz

16 lipca 2019

Mili animatorzy,bardzo profesjonalna obsługa,pyszne jedzonko i dużo miejsca dla dzieci.Super,polecam🤗

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również