GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI

NIECZYNNE DO ODWOŁANIA

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy
Zamek, imprezy, restauracja

Dodaj opinię o Warowni

Wybierz miejsce, w którym chcesz ocenić Warownię i zostaw recenzję. Bardzo dziękujemy za każdą, szczerą opinię i obiecujemy wciąż podnosić jakość usług.


Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

4.7
Polecam!
EdTa Ka

EdTa Ka

13 października 2020

Gorąco Polecam ,warto jest tam jechać z wizytą😊😊😊

Polecam!
Marta Stoksik-Seidel

Marta Stoksik-Seidel

4 października 2020

Super klimat😀 jedzenie bardzo dobre i super podane. Polecam

Polecam!
Beata Zawisza

Beata Zawisza

7 września 2020

Magiczne miejsce, pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera, cudowna obsługa i organizacja 😍wszystko na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam Warownie, a personelowi pieknie dziękuję😍

Polecam!
Mariusz Zawisza

Mariusz Zawisza

6 września 2020

Super atmosfera.Jedzenie przepyszne. Gorąco polecam 😃

Polecam!
Rafał Sz

Rafał Sz

1 września 2020

Obiekt zewnątrz jak i wewnątrz zachwyca. Przemiła obsługa oraz pyszne menu. POLECAM.

Polecam!
Aleksandra Anna

Aleksandra Anna

30 sierpnia 2020

https://www.google.com/search?q=n&oq=n&aqs=chrome..69i57j69i60l3j69i58&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Polecam!
Żaneta Siwa

Żaneta Siwa

16 sierpnia 2020

pyszne jedzenie , miła obsługa i bardzo ładne miejsce .

Polecam!
Janny Sylwia

Janny Sylwia

8 sierpnia 2020

Mimo panujących obostrzen atmosfera cudowna! jedzenie bardzo ładnie podane i smaczne. obsługa bardzo miła. warto wziąść dzieci powrocimy jeszcze raz🤗

Polecam!
Sylwia Witkowska

Sylwia Witkowska

31 lipca 2020

Jedzenie ok , restauracja bardzo klimatyczna , fajnie urządzona ale strefa dla dzieci - totalny syf , pełno pajęczyn i nie tylko - tragedia

Polecam!
Joanna Osłońska

Joanna Osłońska

26 lipca 2020

super jedzenie, przemiła obsługa, ekstra wystroj

Polecam!
Magda Zielonka

Magda Zielonka

23 lipca 2020

Miła obsługa i atmosfera, pyszne jedzenie. Warto zabrać też dzieci. Polecam

Polecam!
Ewa Bawangarda

Ewa Bawangarda

11 lipca 2020

Miejsce godne polecenia - dobre jedzenie i świetna atmosfera. Klimat średniowiecza wszechobecny. Polecam serdecznie.

Polecam!
Kamil Barczyk

Kamil Barczyk

28 czerwca 2020

bardzo smacznie , polecam w 100 %

Polecam!
Justyna Czeleń

Justyna Czeleń

1 marca 2020

Polecam

Polecam!
Bartek Kurek

Bartek Kurek

29 lipca 2018

Fajne miejsce dobre jedzenie

Polecam!
Patrick De Valkenaere

Patrick De Valkenaere

27 lipca 2018

Tof restaurant in een leuk thema sfeer. Vriendelijke bediening.

więcej recenzji


Referencje

Zobacz Gościu drogi jak inni w Warowni czas spędzali i jak im się zabawa podobała.


Zobacz również