GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI PN-PT: 12.00 - 21.00
SOB-ND: 11.00 - 21.00

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy

Zamek, imprezy, restauracja

Średniowieczna medycyna - dzień II

21.10.2018

Bawimy się od 11:00 do 20:00

Wstęp za dukata

Do zakonnika dworzanin przybył i o pomoc prosi, bo od kilku dni pewną piękną dwórkę z ukrycia obserwuje, a że pogoda nie sprzyja, kataru się nabawił. Zakonnik popatrzył, zastanowił się i z wielką dumą cebulę mu wręczył, tłumacząc jak jej użyć należy. A to nie wszystkie sposoby na dolegliwości. Co by dwór bez wiedzy zakonników począł?

Wśród atrakcji:

  • Sposoby zakonników na różne dolegliwości
  • Dzieci poznają, gdzie serduszko bije
  • Animacje dla dzieci i dorosłych
  • Wyborna kuchnia i trunki

Wstęp za dukata (10zł do wykorzystania w restauracji, bezpłatnie dzieci do 15. roku życia) - impreza otwarta!

Kto nie da rady, dzień wcześniej może nas odwiedzić!

następna impreza

Tak bawiliśmy się w zeszłym roku

Zobacz zdjęcia z innych imprez w Warowni


Zapytaj o imprezę

Na Twoją wiadomość odpowiemy w możliwie najkrótszym czasie. Na zapytania przesłane w weekendy odpowiadamy w poniedziałki.

  • W sprawach pilnych, prosimy o kontakt telefoniczny: 609 820 939.
  • Jeśli chcesz zarezerwować stolik, zadzwoń do nas: 32 215 01 18 wew. 1.

Uwaga! Samo wypełnienie formularza nie stanowi potwierdzenia rezerwacji. Prosimy czekać na odpowiedź zwrotną.

  
 Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę BORIM Sp. z o.o. z siedzibą w miejscowości Pszczyna, ul. Bielska 50 w celu odpowiedzi na zapytanie za pomocą poczty elektronicznej i/lub telefonu. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się na stronie polityki prywatności.
 Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera od serwisu internetowego warownia.com.pl. Zgoda może zostać cofnięta w każdej chwili przez wypisanie się z newslettera. Można to uczynić za pośrednictwem linku znajdującego się w każdej wiadomości. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się na stronie polityki prywatności.