GODZINY OTWARCIA RESTAURACJI PN-PT: 12.00 - 21.00
SOB-ND: 11.00 - 21.00

Warownia
Pszczyńskich Rycerzy

Zamek, imprezy, restauracja

Jak to na dworach bywało - dzień II

21.01.2018

Bawimy się od 11:00 do 20:00

Wstęp za dukata

Stańczyk różne psoty wyprawia na dworach książęcych, królewskich i szlacheckich. Król z królową wieczne spory o dekrety ma. Każdy jeden dwór swoje tajemnice skrywa, a jakie to, sami u nas zobaczycie!

Wśród atrakcji:

  • Jak to z Królem i Królową na dworach bywało
  • Życie dworskie w pełnym wydaniu
  • Prawda, a nie mit o Stańczyku psotniku
  • Wyborna kuchnia i trunki

Kto nie da rady w ten dzień, dzień wcześniej może nas odwiedzić!

następna impreza

Tak bawiliśmy się w zeszłym roku

Jak to na dworach bywało, przekonajcie się sami! Zobaczycie, jak Waszmościowie podczas tańca się ruszali, gdzie królowa szyć uczyła, a zacny rycerz do gry w szachy zapraszał, chociaż nie dało się z nim przegrać. Błazen, gagatek mały, rozśmieszał piękne damy. Zimowa pora nie przeszkodziła Waszmościom, by pić dobre wina. Sprawdźcie prędko, jak to dawniej bywało...

Zobacz zdjęcia z innych imprez w Warowni


Zapytaj o imprezę

Na Twoją wiadomość odpowiemy w możliwie najkrótszym czasie. Na zapytania przesłane w weekendy odpowiadamy w poniedziałki.

  • W sprawach pilnych, prosimy o kontakt telefoniczny: 609 820 939.
  • Jeśli chcesz zarezerwować stolik, zadzwoń do nas: 32 215 01 18 wew. 1.

Uwaga! Samo wypełnienie formularza nie stanowi potwierdzenia rezerwacji. Prosimy czekać na odpowiedź zwrotną.

  
 Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę BORIM Sp. z o.o. z siedzibą w miejscowości Pszczyna, ul. Bielska 50 w celu odpowiedzi na zapytanie za pomocą poczty elektronicznej i/lub telefonu. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się na stronie polityki prywatności.
 Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera od serwisu internetowego warownia.com.pl. Zgoda może zostać cofnięta w każdej chwili przez wypisanie się z newslettera. Można to uczynić za pośrednictwem linku znajdującego się w każdej wiadomości. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się na stronie polityki prywatności.